Mexico 2023
"Een berg te beklimmen"Koffieconcert Oncle Jean

Pim van Drunen

Pim van Drunen

Pim van Drunen Zondag 26 maart

Pim van Drunen (Tenor), bekend van het tv programma ARIA op NPO 1 zal deze ochtend samen met zijn vriendin Wineke van Lammeren een koffieconcert geven. Kaarten kunt u reserveren via : concert@marloesstopthaarms.nl

Reserveer nu uw kaarten


Veiling lopend tot 31-03-2023

Veiling

Veiling

Diverse mooie producten en diensten staan tot en met 31 maart op de veilingspagina. Om een bod uit te brengen stuurt een mail waarin u het product benoemd en het bod wat u hiervoor uit wilt brengen. Let op biedingen onder het startbod, worden niet aangenomen.

Klik hier voor de veilingsite

Afgeronde Acties

MS Fysio dag (afgerond)

MS Fysio dag (afgerond)

Met behulp van collega's hebben wij deze dag diversen massages en trainingen gegeven.

Opbrengst: €1500

Shotjes Kroegentocht (afgerond)

Shotjes Kroegentocht (afgerond)

Op de vrijdag van carnaval hebben we een toffe kroegentocht gehad met shotjes. Dank aan 't Voske, Ja!Breda, Heeren van Breda, Café de Bruine Pij, Pastorie, 't Tapperijke en The Old Dutch.

Opbrengst: €250

Benefietdiner Curio (afgerond)

Benefietdiner Curio (afgerond)

Benefietavond In samenwerking met Curio hebben we twee benefietavonden waar mensen op uitnodiging komen eten. De opbrengst van het diner komt ten goede van de stichting. Hiervoor kunt u niet zelfstandig reserveren.

Opbrengst € 2800

Mossellunch Curio (afgerond)

Mossellunch Curio (afgerond)

Lunch i.s.m. Curio Curio zal als benefiet ook een mossellunch serveren. Kosten €15 p.p. excl. drank. De lunch zal geserveerd worden op de Markendaalseweg 35 om 12:30. U kunt reserveren via het volgende telefoonnummer: 06-25160104 of via onderstaande knop.

Opbrengst € 200

BRE-DAS 2023 (afgerond)

BRE-DAS 2023 (afgerond)

BRE-DAS 2023 De BRE-DAS'23 is een carnavalesk initiatief om tijdens de carnaval lekker warm te blijven. De das is in een gelimiteerd aantal van 50 stuks beschikbaar. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede van de stichting.

Opbrengst €147


Kerstkaarten

Kerstkaarten

Crowdfunding promoten Om mensen om de omgeving kennis te laten maken met de crowdfunding, hebben we in totaal 750 kerstkaarten in de buurt uitgedeeld.

Flessenactie van Jurre en Bente

Flessenactie van Jurre en Bente

Statiegeld ophalen: Onze kinderen willen ook heel graag iets doen om mama te helpen. Daarom gaan ze langs de huizen om flessen op te halen en doen we een oproep aan mensen om komende maand hun emballage bonnen op te sparen en te doneren!

Promotie bij diverse ondernemers

Promotie bij diverse ondernemers

Promotie diverse ondernemers uit de omgeving of daarbuiten zijn bereid geweest om promotie materiaal weg te zetten om zo de crowdfunding meer aandacht te geven.

OFZO&CO kappers Ginnekenweg 324

Moeke Ginneken Ginnekenmarkt 17

Brocks Homeopathie Ginnekenweg 28

Salon Bijdehand Ginnekenmarkt 10

Gall en Gall Slijterij Janssen Kerkwerve 7, Etten-Leur

Lena Rentschler "Cyclus Rockstar"

Lena Rentschler "Cyclus Rockstar"

Vrouwenkatalysator Hoe fantastisch is het om met zoveel volgers, te vragen of iedereen wil doneren, als is het maar 1 euro. Daar is fantastisch op gereageerd!

Heb jij zelf een leuke actie of wil je mee helpen om mijn doel te bereiken, neem gerust contact op:

Email
 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram